fbpx

Opiskelijakaverusten suositusten lopputuloksena samalta luokalta on palkattu viisi innostunutta asiantuntijaa

IdeaStructura Oy ja Metropolia ovat solmineet laaja-alaisen yhteistyösopimuksen 23.5.2018. Yhteistyön tavoitteena on tukea ja edistää sopijaosapuolten strategiaa sekä niihin liittyvää toimintaa. ”Olemme tehneet perustamisestamme asti yhteistyötä Metropolian kanssa teettäen erilaisia harjoitus- ja opinnäytetöitä. Yhteistyö on johtanut monen nuoren insinöörin työllistymiseen yrityksessä. Parhaimmillaan yhdeltä luokalta on voitu palkata jopa 5 innostunutta asiantuntijaa”, kertoo IdeaStucturan toimitusjohtaja Jyrki Jalli.

Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on syventää ja laajentaa yhteistyötä entisestään. IdeaStructuran tavoitteena on saavuttaa näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa ja siten varmistaa, että mahdollisimman moni opiskelijoista näkisi IdeaStructuran potentiaalisena vaihtoehtona työpaikkahakemusta kirjoittaessaan.

”Myös erilaiset alaa kehittävät yhteiset kehitys- ja tutkimusprojektit ovat kiikarissa. Moni asiantuntijoistamme osallistuu jo nyt Metropolian järjestämiin erilaisiin koulutuksiin kuten YAMK-ohjelmaan tai RTA-ohjelmaan. Tälle suuntaukselle haetaan lisää pontta”, sanoo Jyrki Jalli.

Työelämäyhteistyösopimuksen tarkoituksena on syventää ja monipuolistaa yhteistyötä yrityksen ja Metropolian välillä sekä tehdä toiminnasta tavoitteellista, helppoa ja systemaattista. Yhteistyö liittyy oppimistoimintaan, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä organisaatiolle tarjottaviin täydennyskoulutuksiin, valmennuksiin ja muihin kehittämispalveluihin.

Kuvassa IdeaStructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli ja Metropolian toimitusjohtaja-rehtori Riitta Konkola.

Lue: alkuperäinen tiedote