fbpx

Rakentamisen asiantuntijapalvelut

Kestävät ja kustannustehokkaat ratkaisut

Palvelut kiinteistönomistajille

Kiinteistönomistajat

Teemme työtä rakennusten turvallisuuden ja terveellisyyden varmistamiseksi. Meillä on pitkä kokemus erityisesti onnistuneiden sisäilmatutkimusten ja kuntotutkimusten tekemisestä.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Tarjoamme asiantuntijapalveluita kiinteistöjen korjaushankkeiden kaikkiin vaiheisiin: hankesuunnitteluun, toteutussuunnitelmien tekoon, rakennuslupien hakuun, projektinjohtoon ja valvontaan.

Rakennusliikkeet

Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen. Korjaamme ja rakennamme kustannustehokkaasti niin suuret kuin pienet kohteet. Meistä saat ammattitaitoisen ja ketterän kumppanin myös vaativiin rakennushankkeisiin.

Osaamisalueemme

Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen ja erityisesti vaativien kohteiden rakennesuunnitteluun. Meillä on vahvaa osaamista puurakentamisesta ja CLT-elementtisuunnittelusta sekä sisäilma- ja kuntotutkimuksista. Haluamme varmistaa, että rakennukset kestävät ja niissä on turvallista ja miellyttävää asua ja elää.

Rakennesuunnittelua kustannustehokkaasti

Suunnittelu

Suunnittelemme kustannustehokkaasti toimivia, käytännöllisiä ja kestäviä rakenteita niin vanhoihin kuin uusiin kohteisiin. Teemme myös purkusuunnittelua.

Tutkimukset ja mittaukset

Ehkäisemme sisäilmaongelmien syntyä ja varmistamme, että sisäilma on terveellistä ja hyvää hengittää. Meillä on kattava valikoima erilaisia yksittäisiä mittauksia. Kuntotutkimuksilla selvitämme rakenteiden korjaustarpeen ja kartoitamme tarvittavien korjausten laajuuden.

Tutkimukset ja mittaukset
Arkkitehtipalvelut taloyhtiöpalvelut

Kokonaispalvelut

Meiltä saat asiakaslähtöistä arkkitehtisuunnittelua, tarpeen mukaiset laadunvarmistuspalvelut ja kosteusteknisesti turvalliset ratkaisut sekä uudis- että korjaushankkeisiin.

Kestävät ja kustannustehokkaat rakenneratkaisut

Innovatiivinen rakennesuunnittelu syntyy, kun yhdistetään vanhojen rakenteiden ja rakennustapojen tuntemus, rakennusfysiikan syvempi ymmärrys ja perinteinen rakennesuunnittelu. Tuloksena ovat ekologiset ja pitkäikäiset rakennukset, joissa on hyvä asua ja tehdä töitä.

Onnistuneet lopputulokset

Olemme olleet mukana palkituissa rakennusten korjaus- ja laajennusprojekteissa, arvorakennusten korjaussuunnittelussa ja myös erittäin haastavissa korjaushankkeissa. Useiden innovatiivisten puurakenteisten koulujen ja päiväkotien suunnittelu on meidän kädenjälkeämme.

    Haluatko kysyä lisää palveluistamme?

    Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

    Autamme projektisi toteuttamisessa!

    Jukka Huttunen

    Teknologiajohtaja, DI, RTA. KHK

    041 5152 412

    jukka.huttunen@ideastructura.com

    Sami Karvinen

    Liiketoimintajohtaja, DI

    050 5816 278

    sami.karvinen@ideastructura.com

    Jenni Malinen

    Korjausrakentamisen asiantuntija, DI, RTA

    050 4048 363

    jenni.malinen@ideastructura.com

    Juha Kotiranta

    Projektipäällikkö, Ins. (AMK)

    040 8266 701

    juha.kotiranta@ideastructura.com

    Valikko