fbpx

Työntekijät ovat voimavara, joista pidämme huolen. Liity joukkoon, jossa sinua arvostetaan. Me emme ole täydellisiä, joten toivomme, että sinäkään et ole. 

Me idisläiset olemme avoin porukka, jossa eri tiimit tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Luomme urapolkuja uusille työntekijöille pitäen mielessä sekä yrityksen että työntekijän kehittymisen – uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä. Työntekijämme kiertävät sisäisesti ja kehittyvät eri tehtävissä, jotta heillä on laaja-alainen näkemys erilaisista uudis- ja korjausrakentamishankkeista. Jokaisella on oma polkunsa työpaikalla. Meille on tärkeää, että kaikki pääsevät kehittymään ja kehittämään. Siksi työntekijöillämme onkin monipuolinen ja korkealle arvostettu ammattitaito.

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Panostamme koulutukseesi ja tuemme sinua projekteissasi. Sinulle räätälöidyn kehityspolun avulla autamme sinua kehittymään entistä monipuolisemmaksi alan ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita hankeosapuolia. Käytettävissäsi on kaikki nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ja tekniikat.

Lue lisää aiheista: Ikä ei ole esteTyötyytyväisyys,  ja Johtamisen kulmakivet

Haemme Uudisrakentamisen kaikille osa-alueille useita asiantuntijoita, mallintajia, projektipäälliköitä ja suunnittelijoita. Tässä on tilaisuutesi loistaa!

Tehtävät ovat monimuotoisia ja meillä saa olla oma itsensä. Meillä on mahdollisuus ottaa ja saada vastuuta. Tarjoamme kaikille hyvät ja laajat henkilöstöedut, jotka kuuluvat jokaiselle työntekijällemme.

Meillä on käynnistymässä useita mielenkiintoisia projekteja, joihin voit päästä mukaan sinulle sopivaan rooliin. Tällä hetkellä meillä on käynnissä suunnittelua esimerkiksi Kokkikartanon laajennukseen Keravalla, Kulttuurimajakka-asuintaloon Espoossa, Teollisen puurakentamisen laboratorioon Savonlinnassa, Otavallanhovin uudishankkeeseen Tampereella ja Villan kouluun Kokkolassa.

Haemme joukkoomme suunnittelijoita, mallintajia sekä projektipäälliköitä eri paikkakunnillemme. Meillä pääset tekemään itsenäisesti ja auttamaan toiminnallasi myös muita suunnittelijoita – räätälöidään tehtävänkuva juuri sinulle sopivaksi kokemustaustasi ja kiinnostuksesi mukaan! Tukenasi ovat vahvat ja osaavat rakennesuunnittelun ammattilaiset sekä kaikki ajantasaisimmat suunnittelu – ja viestintäohjelmat.

IdeaStructuran arvoihin kuuluu, että kaikki pääsevät kehittymään ja kehittämään yhdessä. Meillä jokaisella on mahdollisuus luoda omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Meillä on avoin ilmapiiri ja huumorintajuiset ja välillä vähän luovanhullut työkaverit, jotka haluavat tehdä parhaansa. Me emme ole täydellisiä, joten sinunkaan ei tarvitse olla. Tule omana itsenä kasvattamaan ja jakamaan osaamistasi yhteisiin hankkeisiin. Ota yhteyttä, niin kerromme tehtävistä ja hankkeista lisää. Käymme keskustelua hakijoiden kanssa hakuaikana 12.8-31.8.2021. Jätä yhteystietosi ennen kuun loppua.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Sami Karvinen
sami.karvinen(at)ideastructura.com
puh. 050 581 6278

Tule sinä haastattelemaan meitä! 

Tutustu ideastructuralaisiin

Kokemus ja ikä ovat vain plussaa!

Oletko rakennusalan ammattilainen ja tehnyt jo pitempään töitä rakenteiden suunnittelun parissa? Kaipaatko uusia haasteita? Haemme kokeneita ja uudistumishaluisia rakennusinsinöörejä ja diplomi-insinöörejä.

Tutustu Elinan ja Lassin kesätyökokemuksiin

Elinan kesätyökokemus IdeaStructurassa
Lassin kesätyökokemus Ideastructurassa

Lähetä avoin työhakemus!

Meille voit tulla töihin osa-aikaisena, harjoitteluun, tekemään lopputyötä tai vakituiseksi. Uudet vahvistukset ovat erittäin tervetulleita! Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa ja miksi haluat meille? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo, niin aloitetaan sillä keskustelu ja räätälöidään Sinulle mielenkiintoinen työnkuva.

Opiskelija, kysy harjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksista

Katso sopivan paikkakunnan yhteystiedot ja soita tai lähetä sähköpostia.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan.

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot alempana.

  Kerromme mielellämme lisää tehtävistä ja kohteista! Ota yhteyttä meihin.

  Helsinki, Kuopio ja Savonlinna

  Essi Eräpolku

  HR-asiantuntija

  040 7453 500

  essi.erapolku@ideastructura.com

  Hämeenlinna

  Juha Kotiranta

  Projektipäällikkö, Ins. (AMK)

  040 8266 701

  juha.kotiranta@ideastructura.com

  Kokkola

  Jukka Huttunen

  Projektipäällikkö, DI, RTA

  041 5152 412

  jukka.huttunen@ideastructura.com

  Valikko