fbpx

Tavoitteenamme on olla suomalainen David, joka haastaa kansainväliset Goljatit

Jos haluat tehdä työksesi jotakin merkityksellistä, IdeaStructura saattaa olla sinulle oikea työpaikka. Suunnittelemme ihmisille koteja ja työpaikkoja, lapsille päiväkoteja ja kouluja: pyrimme tekemään työmme yhdessä hyvin, jotta suunnittelemamme rakennukset olisivat turvallisia, terveellisiä ja viihtyisiä. Kiireisenä työpäivänä jaksamista auttaa kummasti se, kun muistaa, että saamme olla omalta osaltamme rakentamassa ihmisille parempaa maailmaa.

Teemme jokaisena päivänä suunnittelupöytien ääressä tärkeitä päätöksiä, joilla on pitkäaikaisia ympäristövaikutuksia. Siksi olemme satsanneet puurakentamiseen kovasti, muttemme yksioikoisesti. Meistä puu ei ole betonin vihollinen, ja ajattelemmekin niin, että käytetään puuta siellä missä se on hyvä ja betonia siellä mistä siitä saadaan selkeää etua.

Tarvitsemme IdeaStructuraan töihin sellaisia ihmisiä, jotka näkevät ajassa kiinnostavia ilmiöitä, katsovat tulevaisuuteen ja jotka pystyvät monimuotoiseen ajatteluun. Sinun ei tarvitse olla täydellinen, mekään emme sitä ole – meillä pötkitään pitkälle hyvällä asenteella. Organisaatiomme on matala; jokainen saa vapautta ja vastuuta, ja mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää. Sisäinen koulutusohjelmamme IdeaRiihi on yhteisön ja yksilöiden kehittymisen tuki ja tae.

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Panostamme koulutukseesi ja tuemme sinua projekteissasi. Sinulle räätälöidyn kehityspolun avulla autamme sinua kehittymään entistä monipuolisemmaksi alan ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita hankeosapuolia. Käytettävissäsi on kaikki nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ja tekniikat. Tule rakentamaan yli 100 asiantuntijamme kanssa suomalaista tulevaisuutta!

Avoimet työpaikat alla

Haemme jatkuvasti uudis-ja korjausrakentamisen kaikille osa-alueille useita asiantuntijoita, kuntotutkijoita, Tekla-mallintajia, projektipäälliköitä ja suunnittelijoita sekä avustavaa arkkitehtia.
Kokenut rakennesuunnittelija haussa IdeaStructuraan.

Rakennesuunnittelijoita

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Haemme joukkoomme suunnittelijoita + 5 vuoden työkokemuksella sekä alan koulutuksella (DI, ins. (AMK), RI). Tarjoamme työpöydällesi monimuotoisia ja historiallisesti merkittäviä hankkeita.

Projektipäällikkö työmaalla

Korjausrakentamisen projektipäällikkö

Meillä pääset tekemään työtäsi kulttuurihistoriallisesti merkittävissä kohteissa, joita on eri puolilla Suomea. Työtehtävämme monipuolisia, pystymmekin tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työnkuvan osaavassa työyhteisössämme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Kuntotutkijoita Helsinkiin, Kokkolaan ja Kuopioon

Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö kannustavassa työyhteisössä? Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja laajat työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset vaikuttamaan itse työsi sisältöön. Työtehtävät ovat monipuolisia ja saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin.

Haku kesätöihin 2022 on päättynyt

Haku kesätöihin 2022 on päättynyt. Kiitämme kaikki hakijoita mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Ihanaa kevättä.

Tutustu idisläisiin!

Kokemus ja ikä ovat vain plussaa!

Oletko rakennusalan ammattilainen ja tehnyt jo pitempään töitä rakenteiden suunnittelun parissa? Kaipaatko uusia haasteita? Haemme kokeneita ja uudistumishaluisia rakennusinsinöörejä ja diplomi-insinöörejä.

Tutustu Elinan ja Lassin kesätyökokemuksiin

Elinan kesätyökokemus IdeaStructurassa
Lassin kesätyökokemus Ideastructurassa

Lähetä avoin työhakemus!

Meille voit tulla töihin osa-aikaisena, harjoitteluun, tekemään lopputyötä tai vakituiseksi. Uudet vahvistukset ovat erittäin tervetulleita! Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa ja miksi haluat meille? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo, niin aloitetaan sillä keskustelu ja räätälöidään Sinulle mielenkiintoinen työnkuva.

Opiskelija, kysy harjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksista

Katso sopivan paikkakunnan yhteystiedot ja soita tai lähetä sähköpostia.

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan.

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot alempana.

  Kerromme mielellämme lisää tehtävistä ja kohteista! Ota yhteyttä meihin.

  Helsinki, Kuopio ja Savonlinna

  Essi Eräpolku

  HR-asiantuntija

  040 7453 500

  essi.erapolku@ideastructura.com

  Hämeenlinna

  Juha Kotiranta

  Projektipäällikkö, Ins. (AMK)

  040 8266 701

  juha.kotiranta@ideastructura.com

  Kokkola

  Jukka Huttunen

  Teknologiajohtaja, DI, RTA. KHK

  041 5152 412

  jukka.huttunen@ideastructura.com

  Valikko