fbpx

Työntekijät ovat voimavara, joista pidämme huolen. Liity joukkoon, jossa sinua arvostetaan. Me emme ole täydellisiä, joten toivomme, että sinäkään et ole. 

Me idisläiset olemme avoin porukka, jossa eri tiimit tukevat toisiaan ja jakavat osaamistaan. Luomme urapolkuja uusille työntekijöille pitäen mielessä sekä yrityksen että työntekijän kehittymisen – uuden oppiminen lisää työn mielekkyyttä. Työntekijämme kiertävät sisäisesti ja kehittyvät eri tehtävissä, jotta heillä on laaja-alainen näkemys erilaisista uudis- ja korjausrakentamishankkeista. Meille on tärkeää, että kaikki pääsevät kehittymään ja kehittämään. Siksi työntekijöillämme onkin monipuolinen ja korkealle arvostettu ammattitaito.

Meillä et ole pisara meressä vaan ihminen, johon olemme valmiita satsaamaan. Panostamme koulutukseesi ja tuemme sinua projekteissasi. Sinulle räätälöidyn kehityspolun avulla autamme sinua kehittymään entistä monipuolisemmaksi alan ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita hankeosapuolia. Käytettävissäsi on kaikki nykyaikaiset suunnittelu- ja mallinnusohjelmat ja tekniikat.

Lue lisää aiheista: Ikä ei ole esteTyötyytyväisyys,  ja Johtamisen kulmakivet

Ammattilainen: Haemme jatkuvasti erityisesti kosteudenhallintakoordinaattoreita, projektipäälliköitä, rakennusfysikaalisia asiantuntijoita ja rakennesuunnittelijoita. Laita tietoa itsestäsi, niin jutellaan lisää.

Kesätyöhakumme 2021 on päättynyt. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä lähipäivinä.

Tutustu Elinan ja Lassin kesätyökokemuksiin

Elinan kesätyökokemus IdeaStructurassa
Lassin kesätyökokemus Ideastructurassa

Kokemus ja ikä ovat vain plussaa!

Oletko rakennusalan ammattilainen ja tehnyt jo pitempään töitä rakenteiden suunnittelun parissa? Kaipaatko uusia haasteita? Haemme kokeneita ja uudistumishaluisia rakennusinsinöörejä ja diplomi-insinöörejä.

Tutustu ideastructuralaisiin

Lähetä avoin työhakemus!

Meille voit tulla töihin osa-aikaisena, harjoitteluun, tekemään lopputyötä tai vakituiseksi. Uudet vahvistukset ovat erittäin tervetulleita! Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa ja miksi haluat meille? Liitä hakemukseesi myös ansioluettelo, niin aloitetaan sillä keskustelu ja räätälöidään Sinulle mielenkiintoinen työnkuva.

Opiskelija, kysy harjoittelu- ja lopputyömahdollisuuksista

Katso sopivan paikkakunnan yhteystiedot ja soita tai lähetä sähköpostia.

Hakulomake – Töihin meille!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot alempana.

  Kerromme mielellämme lisää tehtävistä ja kohteista! Ota yhteyttä meihin.

  Helsinki, Kuopio ja Savonlinna

  Essi Eräpolku

  HR-asiantuntija

  040 7453 500

  essi.erapolku@ideastructura.com

  Hämeenlinna

  Juha Kotiranta

  Projektipäällikkö, Ins. (AMK)

  040 8266 701

  juha.kotiranta@ideastructura.com

  Kokkola

  Jukka Huttunen

  Projektipäällikkö, DI, RTA

  041 5152 412

  jukka.huttunen@ideastructura.com

  Valikko