fbpx

Vuoden 2023 kesätyönhaku on käynnistynyt!

Haemme kesätyöntekijöitä Helsingin, Hämeenlinnan, Kokkolan, Kuopion, Savonlinnan ja Tampereen toimipisteisiimme.

Kiinnostavatko tämän maan hienoimmat kulttuurihistorialliset kohteet? Opiskeletko rakennetekniikkaa tai arkkitehtuuria? Tarjoamme mahdollisuuden niin kesäharjoitteluun kuin myös osa-aikatyöhön opintojen ohella sekä mahdollisuuksia myös lopputyön tekemiseen.

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken. Meillä työskentelee noin 100 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 9 milj. euroa. Olemme henkilöomisteinen insinööritoimisto. Yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Tampereella.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset mukaan erilaisiin projekteihin ja saat hoidettavaksesi korjaus- ja uudisrakentamisen avustavia rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, joten pidämme huolen, että saat apua ja ohjeita. Meillä IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Me haluamme kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Mukavien työkavereiden ja mielenkiintoisten projektien lisäksi tarjoamme harjoittelijoille kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet ja erilaisia henkilöstöetuja.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

Hyväksi luemme 3.-4. vuosikurssin opinnot ja aiemman työkokemuksen alalta, mutta sitäkin enemmän arvostamme innostunutta asennetta, tiimityötaitoja, kunnianhimoa tehdä työt aina erinomaisesti loppuun saakka sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja haastattelut aloitamme tammikuun alussa. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta meille viimeistään 28.2.2023.

Kysy lisää!

Lisätietoja kesätyöpaikosta antaa:

Essi Eräpolku

HR-asiantuntija

040 7453 500

essi.erapolku@ideastructura.com

Tutustu Elinan ja Lassin kesätyökokemuksiin

Elinan kesätyökokemus IdeaStructurassa
Lassin kesätyökokemus Ideastructurassa

Lue viime kesän harjoittelijoiden kesäpäivän tunnelmista!

”Jo vuosien ajan tapanamme on ollut kutsua harjoittelijat toimitusjohtajan lounaalle Talin Golfklubin ravintolaan. Niinpä pääsin nytkin tutustumaan harjoittelijoihin vähän paremmin, ja he pääsivät esittämään minulle visaisia Idis-kysymyksiään”, yrityksen toimitusjohtaja, Jyrki Jalli kertoo.

Viime vuonna harjoittelijoiden kesäpäivä oli niin onnistunut, että siitä taitaa tulla traditio! Lue lisää kesäpäivästä.

Haluaisimme, että kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä sinua kiinnostaa ja miksi haluaisit juuri meille. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja mainitsethan paikkakunnan, jonne haet.