Tuemme jouluna Pelastakaa Lapset ry:tä ja HelsinkiMissiota

Nyt on kolmas vuosi, kun yrityksemme lahjoittaa asiakkaiden joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Kipeästi apua tarvitsevia on paljon ja halu auttaa kaikkia olisi suuri. Perusteellisen pohdinnan jälkeen päätimme lahjoittaa lahjarahat kahdelle eri järjestölle: Pelastakaa Lapset ry:lle ja HelsinkiMissio ry:lle.

Pelastakaa Lasten -joulukeräyksestä saaduilla lahjoitusvaroilla maksetaan vähävaraisien perheiden lasten ja nuorten harrastusmaksuja ja lukio- tai ammattiopinnoissa olevien nuorten oppikirjamaksuja. Pelastakaa lapset tavoittaa työllään vuosittain yli 40 000 lasta Suomessa. Monipuolisen tuen tarve on lisääntynyt koronan myötä ja avun perille saaminen on erittäin tärkeää.

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka haastaa suomalaiset tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Arviolta noin 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. HelsinkiMission vapaaehtoiset tukevat nuoria, lapsiperheitä ja senioreita, ammattilaiset auttavat puolestaan mm. Nuorten kriisipisteellä. HelsinkiMission kunnianhimoisena tavoitteena on pitää huolta siitä, että kaupungeissa kukaan ei jäisi yksin.

IdeaStructura kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!