Suunnittelu jatkuu normaalisti etätyömahdollisuutta hyödyntäen

Noudatamme IdeaStructurassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä. Emme kättele ja huolehdimme hyvästä käsihygieniasta THL:n ohjeiden mukaisesti, palaverit pidetään aina kun se vain on mahdollista etäpalavereina (esim. Teams) asiakkaiden, kumppaniemme ja omien työntekijöittemme kesken. Teemme työtä paljolti etänä kodeista käsin ja jäämme matalalla kynnyksellä kotiin sairastamaan.

Olemme tilanneet toimistoillemme viikkosiivouksien yhteyteen kosketuspintojen desinfioinnin epidemiakauden ajaksi. Käytössämme on myös selkeä ohjeistus siltä varalta, jos työntekijämme epäilisi saaneensa koronavirustartunnan. Seuraamme tietenkin myös viranomaistiedotusta.

Aika on poikkeuksellinen ja teemme parhaamme estääksemme koronaviruksen leviämisen ylipäätään ja toimistoissamme, ja toivomme, että asiakkaamme suhtautuisivat ymmärtäväisesti etäpalaverikäytäntöömme.

Suunnittelumme on saanut jatkua täysin normaalisti, ja toivomme kovasti, että saisimme jatkaa työtämme terveinä jatkossakin.

IdeaStructuran väki toivottaa terveitä päiviä kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen!