Puurakennusosaamisemme vahvistuu merkittävästi

Asiantuntijakaartimme rivit ovat saaneet vahvistusta, kun IdeaStructura on tehnyt liiketoimintakaupat Suunnitteluryhmä Karrak Oy:n kanssa. Karrak tuottaa rakennesuunnittelupalveluja erityisesti puurakentamisen saralla ja myös taloyhtiöpalveluja asuntoyhtiöiden moninaisiin tarpeisiin.

IdeaStructura on erikoistunut rakentamisen korkean tason asiantuntijapalveluiden tuottamiseen. ”Meidän perusajatuksenamme on palveluittemme jatkuva kehittäminen ja pyrkimyksenämme on auttaa asiakasta syvällisemmin ja kokonaisvaltaisemmin hankkeissa. Kun Ville Vänskä, Karrakin toimitusjohtaja lähestyi meitä, huomasimme alusta pitäen, että toiminta- ja ajattelutapamme ja kiinnostuksen kohteemme ovat hyvin pitkälle samanlaiset. Toteutuneen liiketoimintakaupan avulla pystymme kasvattamaan osaamistamme erityisesti puunrakentamisen ja taloyhtiöpalveluiden puolella. Kauppa vahvistaa meidän resurssejamme merkittävästi ja pystymme vastaamaan myös isompiin hankkeisiin”, Jyrki Jalli, IdeaStructuran toimitusjohtaja toteaa.

Oppilaitosyhteistyön merkittävä rooli

”Tavoitteenamme on toimia niillä paikkakunnilla, joilla rakennusalan ammattilaisia koulutetaan, jotta voisimme tehdä tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa: kehittyminen onnistuu vain moniulotteisen yhteistyön turvin. Liiketoimintakaupan myötä pääsemme nyt aivan uudelle paikkakunnalle, Joensuuhun. Karrakilla on myös toimipiste meille entuudestaan tutussa kaupungissa, Kuopiossa”, Jyrki sanoo.

Suomen soisi olevan puurakentamisen kärkimaa

”Haluamme rakentaa IdeaStructurassa hiiliviisaasti ja olemme tehneet paljon töitä päästäksemme suunnittelemaan puurakennuskohteita, ja siinä onnistuneetkin. Karrakin Joensuun toimipiste on suunnitellut monia puurakennuskohteita, tehnyt yhteistyötä jo vuosien ajan puuteollisuuden kanssa ja edistänyt ansiokkaasti puurakentamisen mallintamista. Savo-Karjalaan on ylipäätään keskittynyt paljon puurakennusosaamista: meistä on hienoa pyrkiä kehittämään sitä yhdessä lisää. Suomen soisi olevan puurakentamisen kärkimaa”, Jyrki ja Ville pohtivat yhdessä.

Taloyhtiöpalvelujen tuottaja

Karrakin Kuopion toimistossa tuotetaan palveluja taloyhtiöille niiden erilaisissa hankkeissa. ”Olen tästäkin innoissani! Pääsemme liiketoimintakaupan myötä tuottamaan korjausrakentamisen kokonaispalveluja taloyhtiöille”, Jyrki jatkaa.

Karrak – tervetuloa taloon!

”Olen juuri palannut Karrakin Joensuun ja Kuopion toimistoilta: sain tavata lahjakkaita suunnittelijoita ja toivottaa heidät kaikki tervetulleiksi IdeaStructuraan. Minulla on sellainen hytinä, että yhteistyömme tulee olemaan hedelmällistä. IdeaStructuralaiset ovat olleet jo oma-aloitteisesti yhteydessä uusiin työkavereihinsa vuoden alusta lähtien ilman että heitä on siihen kehotettu – tämä jos mikä luo hyvän pohjan paikkakuntariippumattomalle toimintatavallemme”, Jyrki pohtii.