fbpx

Pauliina Kaariahosta sertifioitu leikki- ja liikunta -alueiden tarkastaja 

Pauliinalla on nyt valmiudet tehdä leikki- ja liikunta-alueiden vuosi- ja käyttöönottotarkastuksia sillä hänellä on taskussaan tuore Safe to Play’n myöntämä turvallisuusasiantuntijan sertifikaatti (RPII-sertifiointi). ”Koulutus sujui yllättävän kätevästi töiden lomassa, vaikka koulutuspäivät olivatkin hyvin intensiivisiä kaiken saadun tiedon vuoksi, ennakkotehtävien tekemisineen. Halusin itse koulutukseen ja perusteltuani koulutustarpeen, näytti työnantajakin vihreää valoa”, Pauliina kertoo.

Riskien arviointi jo leikkialueen suunnitteluvaiheessa

”Pauliina on järjestelmällinen, tarkka ja hän pyrkii hoitamaan työtehtävänsä huolellisesti loppuun”, kertovat kollegat. ”Tarkastelen leikkialueita kokonaisuuksina ja pystyn tekemään tarvittaessa riskien arvioinnin jo suunnitteluvaiheessa, jos kohde on haastava esimerkiksi kokonsa puolesta”, Pauliina kertoo.

Pitkän linjan ideastructuralalainen

Pauliina on työskennellyt IdeaStructurassa jo kuusi vuotta. ”Sitten alun piirtäjän työn toimenkuvani on muuttunut paljon: teen  pihojen suunnitteluprojekteja eli hoidan näissä projekteissa suunnittelua, rakennuttamista ja valvontaa tai kaikkia edellämainittuja. Olen koulutukseltani hortonomi, suuntautumisenani maisemasuunnittelu, joten pihojen suunnitteluprojektit luonnistuvat hyvin. Lisäksi avustan isompien projektinjohtoprojektien tiedottamisessa, kokouksissa ja toimin tilaajan ja urakoitsijan yhteyshenkilönä. Ja totta kai teen yrityksemme sisäisiä tehtäviä: mainittakoon, että yksi lemppareistani on huolehtia siitä, että insinööriemme liikkumisen riemut ovat kohdillaan”, innostuu IdeaStructuran Norsupallon MM-kisavastaava Pauliina kertomaan.

Leikki- ja liikunta-alueiden tarkastuksista voi kysyä lisää suoraan Pauliinalta, pauliina.kaariaho@ideastructura.com.

Sertifioidut henkilöt löydät: Täältä S2P