Lahjoitimme joululahjavarat Hope ry:lle ja Pelastakaa Lapset ry:lle

Pohdimme näin joulun alla perusteellisesti sopivia lahjoituskohteita, koska kipeästi apua tarvitsevia on niin paljon. Helsingin toimistomme sijaitsee Pitäjänmäessä ja saman raitin varrella on myös vähävaraisia ja kriisin kokenieta lapsiperheitä auttava Hope ry, jolle päätimme tehdä tänä jouluna rahalahjoituksen. Hope jakaa perheille vaate- ja tavaralahjoituksia sekä harrastutukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Hope ry:n unelmana on tehdä todeksi lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

Toisena lahjoituskohteenamme oli valtakunnallinen Pelastakaa Lasten -joulukeräys: Pelastakaa Lapset ry maksaa lahjoitusvaroista vähävaraisten perheiden lasten harrastusmaksuja ja hankkivat nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

IdeaStructura kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta. Toivotamme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2020!