Toimistot vihdoin saman katon alla

”Kyllä muuttopäivänä ja kyseisellä viikolla taisi olla havaittavissa sellaista pientä vilinää ja vilskettä meidänkin työpöydillämme”, sanovat Essi Eräpolku ja Vilma Tolonen iloisesti nauraen, kun he muistelevat samalle päivälle osuneita Kuopion ja Tampereen toimistojen muuttoja.

”Essi ja Vilma hoitivat rootelinsa aivan erinomaisesti, siitä heille suuri kiitos. Nyt muutot ovat onnellisesti takana päin: on tavattoman tärkeää, että olemme saaneet porukat saman katon alle, niin Kuopiossa kuin Tampereellakin”, Jyrki Jalli, Ideastructuran toimitusjohtaja toteaa.

Kuopion toimisto löytyy Viestikatu 3:sta ja Tampereen toimisto Viinikankatu 47:stä.

Vaativaan asiantuntijarooliin kasvetaan kollegoiden keskellä

”Ei sovi unohtaa yhteisöllisyyttä; on ilman muuta selvää, että on parempi, kun ihmiset työskentelevät samoissa tiloissa vaikka välillä etäilläänkin.  Vaativien asiantuntijapalveluiden tuottaminen edellyttää tiivistä yhteistyötä, keskustelua ja sondeeraamista. Myös asiakkaamme hyötyvät, kun heidän ongelmansa voidaan ratkaista sujuvammin, kun vastaus saattaa löytyä sermin toiselta puolelta”, Jyrki sanoo.

Juhlista juhliin – tervetuloa tupareihin!

Sekä Kuopion että Tampereen toimistoissa on päästy juhlimaan viisikymppisiä, ja nyt Tampereen toimisto on kutsunut asiakkaitaan tupaantuliaisiinsa. ”Olemme täällä valmiina, nurkkia on laitettu kuntoon – tervetuloa tupareihimme perjantaina 24.5. klo 15.00”, iloinen Tampereen toimiston väki toivottaa asiakkailleen.