Kesällä on juhlan aika

Saimme nostaa maljan vastavalmistuneille insinööreille, sarjakuvaprojektin pariin siirtyvälle arkkitehdillemme ja kesälle. Ja niin teemme aina, kun on juhlan aika!

Tuula Ruosteenoja ja Reza Nabizada olivat yhtä hymyä, kun kollegat nostivat maljan uunituoreille rakennusinsinööreille. Perinteisien kakkukahvien jälkeen Tuula ja Reza halusivat järjestää meille mukavaa ohjelmaa, johon kaikki työkaverit saivat osallistua.

Molemmat rakennusinsinöörit tekivät insinöörityönsä IdeaStructurassa, ja jatkoa seuraa: Tuula aloittaa maisteriopintonsa Aalto-yliopistossa ja Reza suuntaa inttiin Santahaminaan.

Juhlia ei ole koskaan liikaa

“On tavattoman hienoa, kun Tuula ja Reza ovat saaneet opintonsa päätökseen. Nostan hattua myös Niskasen Mikolle, joka on pystynyt yhdistämään työn ja opiskelun, ihailtava suoritus Mikolta! Eija on hoitanut duuninsa hienosti, enkä olisi halunnut, että hän lähtee Idiksestä arkkitehdin hommista, mutta toisaalta odotan innolla, minkälainen hänen sarjakuvaprojektinsa tulee olemaan. Olemme saaneet juhlia tässä kuussa valmistuneita, viettää läksiäisiä ja nostaa maljaa suvenkin kunniaksi. Minun iässäni huomaa viimeistään, että bileitä ei ole koskaan liikaa”, kesälaitumille suuntaava Jyrki Jalli, Idiksen toimitusjohtaja sanoo.

Eijan elämässä on alkamassa uusi luku

Marjaana Tenkanen, Eijan arkkitehtikollega lausui Eijalle kauniin runon, ja kertoi, että arkkitehtitiimi vie Eijan Fiskarsiin lasinpuhalluskurssille.

Lämpimät onnittelumme vielä kerran Mikko, Reza ja Tuula, ja onnea Eijalle sarjakuvaprojektiin!

Aurinkoista ja leppoisaa kesää kaikille!