Jumbosija kirkastui hopeiseksi mitaliksi

IdeaStructura järjesti hämmästyttävän spektaakkelin perjantaina Savonlinnassa! Uskoiko kukaan viime vuoden Norsupallon MM-kilpailujen firmasarjan jumbosijalle jääneen joukkueen mitalimahdollisuuksiin?

Pauliina Kaariaho ja Jenni Malinen hioivat insinööritoimistoon sopivalla tyylillä ja tarkkuudella joukkueensa pelistrategiaa, jolla myös varmistettiin IdeaStructuralle hopeinen maailmanmestaruusmitali: nämä ideastructuralaiset naiset olivat päättäneet viime vuoden jumbosijasta suivaantuneena pistää itsensä ja koko joukkueensa likoon saavuttaakseen MM-mitalin!

Mutta miten jumbosijalta noustaan finaaliin?

”Saimme palkinnon kovasta työstä. Nelinkertaistimme treenimäärän sitten viime vuoden yksien ja ainoiden treenien”, riehakas IdeaStructuran norsupallojoukkue nauraa rätkättää juostessaan finaalipelin jälkeen järveen uimaan. Traditio tuo pelivaatteet päällä järveen juokseminen sekin!

Laurit vauhdissa

Diplomi-insinöörit osaavat paitsi suunnitella taloja, tehdä myös maaleja, vaikka norsupallo pomppiikin jonkin verran myös omin nokkineen miten sattuu. Laurit tekivät turnauksessa peräti kymmenen maalia: Lauri Vainio niistä kuusi ja Lauri Koistinen neljä! Myöskin Teemu Kuosmanen jatkoi viime vuoden maaliputkeaan tyylitellen norsupallon maaliin ja ei sovi unohtaa Tuulankaan loistavaa laukausta: maaliin sujahti Tuulan täydellinen potku.

Toimiston kisastudiossa jännät paikat

Kun finaalipelin joukkueet olivat selvinneet, näppärät insinöörit järjestivät toimistolle kisastudion. Käsillä olikin yhtäkkiä Ideapajan historian jännittävin tilaisuus – Norsupallon finaalilivelähetys suoraan Savonlinnan sydämestä! Joskus puhutaan, että hopea on aina hävitty mitali – kissan viikset: sekä Savonlinnassa että Helsingissä hopeista mitalia juhlittiin kuin voittoa konsanaan!

”Poika saunoo”

Hopeinen poika taisi päästä Savonlinnassa saunomaan, uimaan ja vihdoin ”kotiinkin” IdeaStructuraan kollegojen ihailtavaksi! Voi vain kuvitella norsupallojoukkueemme mietteet voittoisan turnauksen jälkeen ja kirkkaat ajatukset vuoden 2020 Norsupallon MM-kilpailuista! Sydämelliset onnittelut vielä kerran jokaiselle turnaukseen osallistuneelle norsupalloilijallemme!