Ensimmäiset maailmanmestaruuskilpailut

Jenni Malinen ja Pauliina Kaariaho ovat piinkovia korjausrakentamisen ammattilaisia, mutta myös innokkaita urheilijoita. Jenni ja Pauliina tekivät urheilu-unelmastaan totta: Jenni sattui mainitsemaan Pauliinalle, kuinka hän on haaveillut jo pidempään Norsupallon MM-kilpailuihin osallistumisesta. Ja vain hetkeä myöhemmin Pauliina olikin jo kokoamassa IdeaStructuran ensimmäistä norsupallojoukkuetta! Kun toimitusjohtajakin näytti hankkeelle vahvaa vihreää valoa, saattoi Pauliina ilmoittaa IdeaStructuran Savonlinnassa juuri viikonloppuna pidettyihin Norsupallon maailmanmestaruuskilpailuihin.

Vaaleanpunainen jumppapallo pomppii pelikentällä

Norsupallo on lajina sellainen, että kuka tahansa voi osallistua MM-kilpailuihin. Suurimmat tasoerot häviävät ison jumppapallon toimittaessa jalkapallon virkaa, jumppapallohan pomppii pitkälti omaehtoisesti minne sattuu! Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö MM-kilpailuihin olisi valmistauduttu huolellisesti. IdeaStructuran norsupallojoukkue harjoitteli treeneissä innostuneen tunnollisesti; joskin joukkue treenasi ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran vain pari päivää ennen MM-kisoja – silläkin uhalla, että Savonlinnasta oli kantautunut hurjia huhuja kilpakumppaneiden kovatasoisuudesta.

Ne muikut

Erno, Pauliina ja Teemu pääsivät maistamaan helteisessä Savonlinnassa myös maalintekoa! Norsupallo pomppi tällä kertaa kuitenkin enemmän IdeaStructuran kuin vastustajien tolppien väliin ja tuloksena oli lopulta hieno 9. sija! Voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen, toteavat Idiksen insinöörit, ennen kuin suuntasivat syömään Savonlinnan herkullisia muikkuja.

Lisää treenejä

Norsupalloinsinöörimme saivat solmittua samalla uusia kontakteja ja kirkkonummelalaisen MM-kilpailuihin osallistuneen Saint Gobain -norsupallojoukkueen kanssa olisi tarkoitus pitää harjoitusotteluita ensi vuoden keväänä. Idisläiset kun aikovat olla entistä kovemmassa iskussa vuoden päästä pidettävissä Norsupallon seuraavissa MM-kisoissa, kertoo Pauliina.

Huh hellettä – 30:n asteen verran – mikä turnaus! Nyt on aika päästää urheilulliset insinöörimme virkistäytymään ja mitä he tekevätkään: kirmaavat pelivaatteineen päivineen Savonlinnan suloisessa suvessa suoraan järveen!

Lisää kuvia tunnelmista Facebookista ja  Instagramista