IdeaStructuralle Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt IdeaStructuran rakentamisen asiantuntijapalveluille Avainlippu-merkin: merkki kertoo siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.

Lähes kaikkien suomalaisten tuntema Avainlippu-merkki on pitänyt melkoisessa merkkiviidakossa pintansa jo yli 50 vuoden ajan. IdeaStructura haki merkin käyttöoikeutta rakentamisen asiantuntijapalveluille viime vuoden loppupuolella: otamme Avainlippu-merkin nyt aktiivisesti käyttöömme.

Painoarvoa kotimaisuudelle

”Itselleni ajatus Avainlippu-merkin käyttöoikeuden hakemisesta on syntynyt oikeastaan sen myötä, kun isojen kansainvälisten suunnitteluyritysten jalansijat ovat kasvaneet Suomessa. Tämä kehitys on tapahtunut lähes huomaamatta viimeisen 10-15 vuoden aikana. IdeaStructura on suomalainen pk-yritys ja meidän näkövinkkelistämme toivoisimme tietenkin, että kotimaisuudella olisi painoarvoa julkisten rakennuttajien hankintapäätöksissä”, kertoo Jukka Huttunen, IdeaStructuran osakas ja hallituksen jäsen Kokkolan toimistosta.

Avainlippu ohjaa valintapäätöksiä suomalaiseen työhön

Voit tutustua oheisesta linkistä tarkemmin Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin kelpoisuusvaatimuksiin ja myöntämisedellytyksiin. Lisätietoihin: tästä