IdeaStructuralla toimisto nyt myös Tampereella

IdeaStructuralla on toimistot Helsingin pääkonttorin lisäksi Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja nyt myös Tampereella. Tampereen toimisto on avannut ovensa 1.9.2022 osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 Tampere.

“IdeaStructuran strategiana on sijaita niillä paikkakunnilla, joissa koulutetaan rakennusalan ihmisiä. Olemme tehneet oppilaitosten kanssa moninaista yhteistyötä aiemminkin, mutta paikallisella läsnäololla yhteistyömahdollisuudet moninaistuvat, ja Tampereella on erinomaiset rakennuslan opinahjot. Toimintamme on paikkakuntariippumatonta, mutta haluamme palvella asiakkaitamme myös henkilökohtaisesti, koska parhaat ideat eivät synny Teamsissa”, sanoo Jyrki Jalli, IdeaStructuran toimitusjohtaja.

Jyrki uskoo, että IdeaStructuran osaamiselle on kysyntää Tampereen talousalueella laajemminkin. Tässä vaiheessa toimistossa työskentelee kolme rakennusaslan insinööriä. “Homma on lähtenyt käyntiin loistavasti, olemme saaneet Tampereen konttorillemme hienon porukan, joka on laittanut pyörät pyörimään”, Jyrki toteaa.

Lisätietoja:

Erno Vuoti

Projektipäällikkö Ins. (YAMK), RTA, KHK

0509119387

erno.vuoti@ideastructura.com