IdeaStructura nyt myös Turussa!

IdeaStructuran toiveiden tynnyrissä on haaveita, joista yksi on juuri toteutunut: meillä on toimisto nyt myös Turussa. IdeaStructura on tuottanut sisäilma-, kuntotutkimus- ja korjaussuunnittelupalveluja jo aiemmin Turun seudulla, ja toimintaamme vahvistetaan nyt IdeaStructura Turku Oy:n avulla. Tarkoituksenamme on tarjota koko IdeaStructuran laaja palveluvalikoimamme asiakkaittemme käyttöön myös Lounais-Suomessa.  

”Tavoitteenamme on tietenkin ollut, että IdeaStructura voisi perustaa strategiansa mukaisesti myös vanhaan pääkaupunkiimme toimiston. Olen valtavan innoissani, kun haaveesta tuli tosi”, silmin nähden tyytyväinen IdeaStructuran toimitusjohtaja, Jyrki Jalli sanoo.

Alansa huiput asialla

Toimistoa johtavat Jyrki Alonen, Petri Kauhaniemi ja Kimmo Lähdesmäki, jotka ovat kaikki arvostettuja tekijöitä alallaan; toimitusjohtajan tehtävät ottaa harteilleen Jyrki Alonen.  ”Tämä konsepti on koeponnistettu jo kerran, koska herrat tuntevat toisensa jo parinkymmenen vuoden takaa, jolloin Vahanen Yhtiöiden alle perustettiin RTC Vahanen Turku -niminen yritys, joka kasvoi ja kehittyi alueen merkittävimmäksi korjausrakentamisen asiantuntijayritykseksi”, Jalli kertoo.

Luotettavuus kaiken a ja o

”Olen äärimmäisen iloinen kohtaamisestamme ja tämän tilaisuuden avautumisesta. Yrittämisessä kaiken lähtökohtana on se, että kumppanit voivat luottaa toisiinsa. Tässä tapauksessa se tapahtuu täydellä varmuudella. Yhteistyömme historiassa Jyrkin, Petrin ja Kimmon kanssa on ollut erittäin miellyttävää ja tuloksellista – suoraan sanoen odotan kädet syyhyten puhtaalta pöydältä starttaavaa yhteistyötämme”, Jalli. sanoo.

”On mahtavaa päästä palvelemaan vanhoja ja uusia asiakkaita ihmisen kokoisesta ympäristöstä lähtien”, toteavat Jyrki, Kimmo ja Petri.

Tervetuloa Turun toimistoomme!

Konttorimme sijaitsee DataCityssä, osoitteessa Lemminkäisenkatu 14-18A – tervetuloa käymään!