fbpx

Rakennesuunnittelija

14.8.2022

Haemme kokeneita rakennesuunnittelijoita korjausrakentamiseen

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, sekä avoimen työilmapiirimme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä ei ole kyttääjiä tai asemaansa pönkittäviä pomoja. Me käytämme aikamme toistemme auttamiseen ja suunnitteluun, ei pikkupomoille raportointiin. Haluamme toimia vastuullisesti, joten meillä pätevyydet kuuluvat kaikille ja niitä haetaan jokaiselle. Haluamme varmistaa, että kaikilla insinööreillämme on kova markkina-arvo myös tulevaisuudessa!

Haemme joukkoomme suunnittelijoita + 7 vuoden kokemuksella sekä alan koulutuksella, RI, DI, Ins AMK. Tarjoamme monimuotoisia ja historiallisesti merkittäviä hankkeita työpöydällesi. Meillä pääset tekemään töitä itsenäisesti ja auttamaan toiminnallasi myös muita suunnittelijoita. Tukenasi ovat vahvat ja osaavat rakennesuunnittelun ammattilaiset sekä kaikki ajantasaisimmat suunnittelu- ja viestintäohjelmat.

Arvoihimme kuuluu, että kaikki pääsevät kehittymään ja kehittämään yhdessä. Meillä jokaisella on mahdollisuus luoda omannäköistä urapolkua ja työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Meillä on avoin ilmapiiri ja huumorintajuiset ja välillä vähän luovanhullut työkaverit, jotka haluavat tehdä parhaansa. Me emme ole täydellisiä, joten sinunkaan ei tarvitse olla. Tule omana itsenäsi kasvattamaan ja jakamaan osaamistasi yhteisiin hankkeisiin.

Ota yhteyttä, niin kerromme tehtävistä ja hankkeista lisää!

Lisätiedot:

Henri Kuutti

Projektipäällikkö, Ins.(AMK)

Tule sinä haastattelemaan meitä!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot alempana.