fbpx

Projektipäällikkö

26.10.2021

Haemme Korjausrakentamisen tiimiin projektipäälliköitä toimimaan historiallisten peruskorjaushankkeiden parissa.

Tarjoamme paikkoja korjausrakentamisen projektipäällikkönä innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. Pääset tekemään monipuolisia ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kohteita eri puolilla Suomea. Tälläkin hetkellä on erittäin merkittäviä projekteja, kuten Finlandia-talo ja uusi luksushotelli Mariankatu 23:ssa.

Meillä satsataan jatkuvasti osaamisen kehittämiseen sekä monipuolisiin työtehtäviin, jotka kehittävät niin työntekijää kuin koko yhteisöämme. Meillä voi työskennellä useilla paikkakunnilla Helsingissä, Hämeenlinnassa, Savonlinnassa, Kokkolassa ja Kuopiossa. Myös etätyöt hoituvat sujuvasti, jos haluat tehdä työsi vaikka Tampereella? Me luotamme ihmisiin ja annamme kaikille työntekijöillemme ensiluokkaiset työvälineet uusimpia ohjelmistoja myöten.

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, sekä avoimen työilmapiirimme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä ei ole kyttääjiä tai asemaansa pönkittäviä pomoja. Me käytämme aikamme toistemme auttamiseen ja suunnitteluun, ei pikkupomoille raportointiin. Haluamme toimia vastuullisesti, joten meillä pätevyydet kuuluvat kaikille ja niitä haetaan jokaiselle. Haluamme varmistaa, että kaikilla insinööreillämme on kova markkina-arvo myös tulevaisuudessa!

Toivomme sinulta kokemusta korjausrakentamisen suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Haluamme, että olet valmis auttamaan kollegoja ja nuorempia suunnittelijoita, jotka ovat uransa alussa. Työtehtävien hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. Toivomme että olet luotettava työkaveri, joka hoitaa homman ja pitää sanansa, sekä kertoo, kun ei osaa. Sillä meillä pääsee jo pitkälle!

Odotamme sinulta vähintään 10 vuoden työkokemusta sekä RI, DI:in, rakennusinsinöörin koulutusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

Lisätiedot:

Antti Nurmi
antti.nurmi(at)ideastructura.com
puh. 050 308 4915

Henri Kuutti
henri.kuutti(at)ideastructura.com
puh. 050 312 4883

Lähetä tietoja itsestäsi ja kokemuksestasi!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot yllä.

    Valikko