fbpx

Projektipäällikkö

14.8.2022

Haemme Korjausrakentamisen tiimiin projektipäälliköitä toimimaan historiallisten peruskorjaushankkeiden parissa

Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö kannustavassa työyhteisössä? Tule rakentamaan kanssamme suomalaista tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle hyvän ja kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Pääset tekemään työtäsi kulttuurihistoriallisesti merkittävissä kohteissamme, joita on eri puolilla Suomea. Insinöörimme toimivat tällä hetkellä esimerkiksi ikonisen Finlandia-talon peruskorjaushankkeen rakennesuunnittelijoina ja suunnittelemme Mariankatu 23:ssa vuonna 1885 valmistuneeseen kortteliin luksushotellia.  Hankkeemme ovat monialaisia ja työtehtävämme monipuolisia, pystymmekin tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen työnkuvan osaavassa työyhteisössämme.

Voit työskennellä usealla eri paikkakunnalla – meillä on konttorit Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Tampereella. Osaavat kollegat ovat tukenasi ja saat tietenkin käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet uusimpia ohjelmistoja myöten.

Toivomme sinulta kokemusta korjausrakentamisen suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Haluamme, että olet valmis auttamaan kollegoja ja nuorempia suunnittelijoita, jotka ovat uransa alussa. Työtehtävien hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. Toivomme että olet luotettava työkaveri, joka hoitaa homman ja pitää sanansa, sekä kertoo kun ei tiedä. Näin meillä pääsee pitkälle!

Odotamme sinulta vähintään 7 vuoden työkokemusta sekä alan koulutusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi. Kysy lisää ja tule haastamaan meitä.

Lisätietoja hankkeista ja tehtävistä antaa:

Henri Kuutti
henri.kuutti(at)ideastructura.com
puh. 050 312 4883

Lähetä tietoja itsestäsi ja kokemuksestasi!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot yllä.