fbpx

Kuntotutkijoita Helsinkiin, Kokkolaan ja Kuopioon

31.1.2022

Haemme KUNTOTUTKIJOITA Helsinkiin, Kuopioon Kokkolaan

Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö kannustavassa työyhteisössä? Tule rakentamaan kanssamme suomalaista tulevaisuutta!

Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset vaikuttamaan itse työsi sisältöön. Työtehtävät ovat monipuolisia ja saat tueksesi vahvan asiantuntijaverkoston. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet ja kannustamme niihin.

Teemme laadukkaita rakennusterveys- ja tutkimuspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme ja selvitämme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ammattitaidolla. Kuntotutkimuspalveluihimme kuuluvat kattavasti erilaiset rakenne-, sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset sekä haitta-ainetutkimukset. Yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen, nyt haemme kuntotutkijoita Helsingin ja Kuopion toimistoillemme.

Toivomme Sinulta vähintään kahden vuoden työkokemusta kuntotutkimuksiin liittyvistä tehtävistä sekä rakennusalan koulutusta (DI, ins. (AMK), RI).  Meillä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, suomen kielen kirjallista osaamista sekä valmiutta omien projektien läpivientiin. Toivomme Sinulta halua kehittyä omassa työssäsi ja osallistumista koko toiminnan kehittämiseen. Me tarjoamme tuen ja avun onnistumisellesi.

Työt alkavat sopimuksen ja toiveiden mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa:

Teemu Kuosmanen

Projektipäällikkö, DI

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken.  Meillä työskentelee noin 100 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 8,5 milj. euroa. Olemme henkilöomisteinen insinööritoimisto. Yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Tule sinä haastattelemaan meitä!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot alempana.