fbpx

Kesätöihin 2022!

Haastattelemme hakuaikana, haku päättyy 28.2.2022.

Haku on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta.

Haemme kesätyöntekijöitä Helsingin, Kokkolan, Kuopion ja Savonlinnan toimipisteisiimme.

Meillä pääset mukaan erilaisiin projekteihin ja saat hoidettavaksi korjaus- ja uudisrakentamisen avustavia rakennesuunnittelu- ja kuntotutkimustehtäviä osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen.

Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara, joten pidämme huolen, että saat apua ja ohjeita. Meillä IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Me haluamme kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevan lomakkeen kautta.

Haluaisimme, että kerrot itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä sinua kiinnostaa ja miksi haluaisit juuri meille. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi.

Hyväksi luemme 3-4 vuosikurssin opinnot ja aiemman työkokemuksen alalta, mutta sitäkin enemmän arvostamme innostunutta asennetta, tiimityötaitoja, kunnianhimoa tehdä työt aina erinomaisesti loppuun saakka sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Hakuaika päättyy helmikuun 2022 lopussa. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja haastattelut aloitamme tammikuun alussa. Ilmoitamme kaikille hakijoille kunkin tilanteesta hakuprosessissa keskiviikkoon 2.3.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa:

Essi Eräpolku

HR-asiantuntija

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken.  Meillä työskentelee noin 100 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 8,5 milj. euroa. Olemme henkilöomisteinen insinööritoimisto. Yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä, ja muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Lähetä tietoja itsestäsi ja kokemuksestasi!

Laita tietoa alla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä Sinua kiinnostaa. Tiedot tulevat henkilöille, jotka tekevät meillä rekrytointeja. Anna meidän olla yhteydessä Sinuun, niin jutellaan lisää!  Toki voit laitaa viestiä myös suoraan. Yhteystiedot yllä.