fbpx

Vuoden 2024 kesätyönhaku on käynnistynyt!

Haemme kesätyöntekijöitä Helsingin, Hämeenlinnan, Joensuun, Kokkolan, Kuopion, Savonlinnan ja Tampereen toimipisteisiimme.

Kiinnostavatko tämän maan hienoimmat kulttuurihistorialliset kohteet? Opiskeletko rakennetekniikkaa tai arkkitehtuuria? Jos vastasit kyllä, hae meille töihin! Tarjoamme mahdollisuuden niin kesäharjoitteluun kuin lopputyön tekemiseenkin.

Olemme suomalainen rakennusalan suunnittelutoimisto, joka on erikoistunut vaativaan rakennesuunnitteluun ja rakennusfysikaaliseen suunnitteluun, projektinjohtoon, tutkimuksiin ja valvontaan. Tuotamme rakentamisen asiantuntijapalveluita, joilla pyrimme parantamaan rakentamisen laatua. Viemme palvelut työmaille ja teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien projektin osapuolten kesken.

Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa, ja yrityksemme toiminta kattaa koko Suomen. Pääkonttorimme on Helsingissä. Muut konttorimme ovat Hämeenlinnassa, Joensuussa, Kokkolassa, Kuopiossa, Savonlinnassa ja Tampereella.

Hae nyt Idikselle kesätöihin!

Essi Eräpolku

HR-asiantuntija

040 7453 500

essi.erapolku@ideastructura.com

Lue viime kesän harjoittelijoiden kesäpäivän tunnelmista!

Meillä on panostettu aina kesäharjoittelijoiden palkkaamiseen. ”Olen todella tyytyväinen ja iloinen, kun Idis on voinut tarjota näin monelle opiskelijalle harjoittelupaikan: ottaen vielä huomioon rakennusalan erittäin haasteelliset ajat, harjoittelijoiden määrä on joka kantilta katsottuna mittava. Ja tähän mennessä saadun palautteen perusteella harjoittelijat ovat olleet tyytyväisiä; he ovat päässeet niin sanotusti sorvin ääreen”, sanoo IdeaStructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli.

IdeaStructurassa työskenteli viime kesänä ennätykselliset 17 kesäharjoittelijaa! Lue lisää kesäpäivästä.