fbpx

Rakennesuunnittelija ja projektipäällikkö

Kokemus ja ikä vain plussaa!

Oletko rakennusalan ammattilainen ja tehnyt jo pitempään töitä rakenteiden suunnittelun parissa? Kaipaatko uusia haasteita? Jos vastasit kyllä, tule meille töihin. Haemme kokeneita ja uudistumishaluisia rakennusinsinöörejä ja diplomi-insinöörejä Ideastructuran kasvavaan tiimiin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen rakennesuunnittelijan palkan ja hyvät työsuhde-edut. Pääset tekemään monipuolisia ja kiinnostavia asioita ja voit itse räätälöidä työtäsi. Haasteet historiallisten rakennusten parissa eivät varmasti lopu kesken!

Katso, millaisia haasteita vanhojen rakenteiden kanssa oli Kansalliskirjaston peruskorjauksessa Vuoden työmaalla 2014. Rakennesuunnittelija Pentti Aho Ideastructurasta kertoo hankkeesta.

Liity rakennusalan edelläkävijöiden joukkoon

Olemme arvostettu suomalainen rakennesuunnittelutoimisto, joka palvelee asiakkaita kaiken kokoisissa hankkeissa. Erityisen ylpeitä olemme jugend-talojen ja hyvin vanhojen arvorakennusten rakennesuunnittelusta. Meillä on monipuolinen kokemus niin uudisrakentamisesta kuin historiallisesti merkittävistä kohteistakin.

Asiakkaitamme ovat kiinteistöalan ammattilaiset ja taloyhtiöt. Meillä työskentelee yli 100 asiantuntijaa Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Palvelumme perustuvat vahvaan osaamiseen rakennetekniikassa, korjausrakentamisessa, rakennusfysiikassa sekä sisäilmatekniikassa. Yksi tavoitteistamme on olla johtava arvorakennusten suunnittelija.

Korkean ammattitaidon ja monipuolisen osaamisen lisäksi kilpailuvaltteinamme ovat ketteryys ja joustavuus. Matalan organisaatiomallin ansiosta päätöksenteko on joutuisaa, kun yrityksessä on vain yksi esimies. Työntekijöillämme on korkea ammattitaito ja monipuolista osaamista. Fise-pätevyyksistä on meillä aina hyötyä.

Voiko jossain olla vielä mukavampaa?

Meillä voi! Teimme viime keväänä työtyytyväisyyskyselyn, johon koko henkilökunta sai vastata. Ideastructura sai työnantajana huikeat 4,4 pistettä 5:stä!

Kun muut keskittyvät tuotannon tehostamiseen ja nopeuden lisäämiseen, me satsaamme ihmisiin. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme.

Ikää 50+? Hienoa!

Oletko törmännyt siihen, että yli 50-vuotiasta pidetään usein liian vanhana ja kykenemättömänä oppimaan uutta? Ohitat rakennusalan avoimet työpaikat, koska nuoremmat kiilaavat kuitenkin ohi?

Meillä korkea ikä ei ole este eikä hidaste, vaan meriitti. Pekka Elomaa rohkaistui hakemaan Ideastructurasta eläkevirkaa, vaikka hänellä oli pitkä ja hyvä ura takana eri urakoitsijoiden palveluksessa ja uudelleensijoituskonsulttina. Rakennusalalle palaaminen kannatti: Elomaa työskenteli IdeaStructurassa oloneuvoksen päivien alkuun saakka.

Meillä on täällä mahdottoman loistavat ja lahjakkaat kollegat, joilta olen aina saanut apua sitä tarvitessani ja toivon, että olen osannut itsekin tarjota apuani – siihen olen aina pyrkinyt.

Pekka Elomaa, marraskuussa 2019 Ideastructurasta eläkkeelle jäänyt työntekijä

Lähetä tietoa itsestäsi jo tänään!

Räätälöimme sinulle kehityspolun, jonka avulla pääset kehittymään entistä monipuolisemmaksi ammattilaiseksi, joka osaamisellaan tukee muita rakennushankkeiden osapuolia. Ideastructurassa opitaan itsensä johtamista.

Älä enää mieti, vaan laita tietoa itsestäsi. Tule sinä haastattelemaan meitä!

Valikko